Ida Håkansson

Vitamin-boost

Publicerad 2015-01-26 20:49:17 i Allmänt, Min vardag, Träning och hälsa,

Hej på er!

Min dag har helt ärligt inte varit något vidare bra idag. Har verkligen noll inspiration till någonting och vädret gör inte saken bättre. Är så sjukt trött och har bara längtat efter sängen hela dagen. Fick verkligen kämpa igenom dagen, men nu är den äntligen över. Hoppas på att vakna upp som en ny människa imorgon när jag har fått sova ordentligt.

Tyvärr har jag börjat bli lite förkyld också. Det har inte riktigt brutit ut än men jag känner att det är på gång. Så nu ska jag boosta med vitaminer ordentligt. Åt en apelsin efter skolan innan jag åkte till gymmet. Gick bara på CX och skippade konditionsdelen idag. Får verkligen inte bli sjuk! Eller om jag blir det, så nu tack. Lägligt nog så har mamma köpt en ny köksmaskin. Den innehåller matberedare, mixer, juicepress och råsaftcentrifug så det passar ju perfekt. Ska göra massa goda och nyttiga saker med den. Kommentera gärna om ni har något förslag på recept!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela