Ida Håkansson

En ny vecka

Publicerad 2015-03-16 22:43:53 i Allmänt, Min vardag, Träning och hälsa,

Nu är första dagen på den här veckan avklarad, och jag tror att det kommer bli en rätt bra vecka. Har ingenting speciellt planerat och inte heller massa prov. Däremot har jag 2 svenska nationella, men dom ska nog gå bra. Svenska är väl det lättaste ämnet när det kommer till nationella tror jag...

Dagen har i alla fall varit riktigt bra och jag har varit på jättebra humör. Lite trött såklart men det hör ju till haha. Åt ett riktigt vitamin-boost mellanmål när jag kom hem, kände att jag behövde det. Har även hunnit med gymmet, måla naglarna och lite plugg så det har varit en effektiv dag.

Nu ska jag sova. Svenska nationella läsförståelse står på schemat imorgon, wish me good luck!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela