Ida Håkansson

Svenska nationella

Publicerad 2015-03-17 22:43:33 i Allmänt, Min vardag, Träning och hälsa,

Idag hade vi andra delen av nationella i svenska. Det var läsförståelse och det gick nog rätt bra tror jag. Frågorna var lättare än vad jag trodde och nu i efterhand är det bara en fråga jag vet nästan säkert att jag hade fel på, så det känns bra. Provet pågick under hela förmiddagen så hade bara 2 vanliga lektioner. PE och slöjd.

Efter skolan åkte jag hem och tog det lugnt och avslutade sedan dagen på gymmet. Gick på body pump idag för att testa den nya releasen och den var grym. Eller allt förutom bröst låten skulle jag väl säga, den var jättekonstig. Men jag hoppas på lite träningsvärk imorgon i alla fall.

Nu är det dags att sova. Godnatt!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela